Αρχική | Ημερολόγιο Εκδηλώσεων | Κατάστημα | Επικοινωνία

Posted on 31, 2013

Τουριστική Προβολή της Κρήτης για το 2013

Η Κρήτη αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς για Έλληνες και ξένους επισκέπτες καθώς συνδυάζει την ένδοξη ιστορία της και τον πολιτισμό της με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Η γεωγραφική θέση της Κρήτης ανάμεσα στις 3 Ηπείρους την κατέστησε ανά τους αιώνες λόγο για πολεμικές αναμετρήσεις και διαμάχες ανάμεσα στους ισχυρούς της κάθε περιόδου. Αποτέλεσμα αυτής της επαφής είναι με τους διαφορετικούς πολιτισμούς είναι οι κάτοικοι της Κρήτης να άναπτύξουν μια ιδιαίτερη κουλτούρα και τρόπο ζωής. Οι κρητικοί είναι πασίγνωστοι για την φιλοξενία που προσφέρουν αλλά και για την ευρέως διαδεδομένη κρητική διατροφή που σε αυτήν βασίζονται σύγχρονες έρευνες και είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι προσφέρει μακροβιότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η περιφέρεια Κρήτης για το 2013, θέλοντας να διαδόσει την Κρητική φιλοξενία διεθνώς στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του νησιού δημιούργησε 2 νέα διαφημιστικά σποτ.

Τα δύο βίντεο «Incredible History» και «Incredible Hospitality» έχουν την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη. Προβάλλονται διεθνώς μέσω των social media και την ιστοσελίδα της περιφέρειας Κρήτης αλλά στο κορυφαίο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Travel Channel προκαλώντας το διεθνές ενδιαφέρον.

Crete: Incredible Hospitality

Crete: Incredible History