Αρχική | Ημερολόγιο Εκδηλώσεων | Κατάστημα | Επικοινωνία

» Περιοχή των Αγίων Αποστόλων

Οι Άγιοι Απόστολοι είναι μια μικρή περιοχή τουριστικά ανεπτυγμένη, που αποτελείται από 2 κολπίσκους στη μέση των οποίων υπάρχει το γραφικό εκκλησάκι των Αγ. Αποστόλων από όπου παίρνει την ονομασία της η περιοχή.

Στους Αγίους Αποστόλους θα βρείτε 2 οργανωμένες αμμώδεις παραλίες που περικλείονται από βράχια που τις προστατεύουν από τους δυνατούς ανέμους, γεγονός που καθιστά τις παραλίες ιδανικές για το κολύμπι των μικρών μας φίλων.

Τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι χτισμένα κοντά στην παραλία και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην αμμώδη παραλία των Αγίων Αποστόλων με τα πρασινογάλανα νερά και την χρυσή άμμο, με άμεση πρόσβαση.

Στους Αγίους Αποστόλους θα βρείτε επίσης ένα μεγάλο άλσος με πεύκα, ιδανικό για όσους θέλουν να επιδοθούν σε δραστηριότητες στη φύση όπως τρέξιμο, ποδήλατο κτλ.

Η πρόσβαση στους Αγίους Αποστόλους είναι εφικτή χρησιμοποιώντας το αστικό λεωφορείο με συχνά δρομολόγια, ενώ πολλοί αποφασίζουν να φτάσουν εδώ με το ποδήλατο μιας και η απόσταση είναι μικρή.

ig02